Vad är Bloglovin?

Du har säkkert hört talas om eller kanske rent av använder dig av Bloglovin. Jag vet många som använder det men inte vet vad det är till för egentligen. EN vanlig kommentar är “Alla har det på sina bloggar så det har jag också”. Men det är få som använder det själv (av dom jag träffat iaf)

Vad är då Bloglovin? Jo det är en form av RSS-läsare online kan man säga. Den håller koll på dina favoritbloggar och talar om för dig när någon av dessa har uppdaterats. Ett citat från Bloglovins sajt:

Att läsa bloggar kan vara krångligt. Vi skapade bloglovin så att man ska slippa gå in på ouppdaterade bloggar, öppna tio fönster i taget och tappa bort sina favoritbloggar. Med bloglovin vill vi göra vi din bloggläsningen enkel och rolig.

Använder jag Bloglovin? Nja det händer men inte alltför ofta. Jag har ju min RSS läsare som jag regelbundet håller koll på och den hjälper mig att hålla koll på mina favorit bloggar.

En annan sak jag tycker är kul med Bloglovin är att den skapats och drivs av några väldigt “unga” killar, älsta 25år medan den yngsta bara är 19. Riktigt skoj! Använder du dig av Bloglovin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *