10 Snygga wpteman

I mitt dagliga liv och arbete stöter jag på mängder med wpteman, en del mindre snygga än andra. Vilket tema som passar just dig och din blogg eller site beror förstås på en massa saker, men framför allt vilket ämne och område du har tänkt skapa innehåll kring: en sida om träpaneler ser bra konstig ut med massa bilder på iPhones, samtidigt som en vanlig enkel och stilren bloggdesign inte riktigt lirar med en företagspresentation. Här har jag i alla fall tagit mig tiden att hitta och lista 10 snygga wpteman som jag har hittat, hoppas du gillar något av dem (alla är gratis i skrivande stund).

1. Katana wptema

Det här är ett flexibelt tema som kretsar kring animé och japansk film. Passar därför självklart bäst för bloggar och sidor på det området. Katan ger dig möjligheten att enkelt lägga upp annonser, och du kan styra över både vilka poster och inlägg du vill framhäva, såväl som thumbnails ute i menyn.

Katana wptema

2. Bueno wptema

Bueno är ett gratistema från välkända wp-tillverkarna Woo Themes. Välj mellan 7 olika färgscheman, fyll sidebaren med widgets och hantera annonser snabbt och smidigt.

Bueno wptema

3. Notepad wptema

Det här temat påminner om ett anteckningsblock och är både snyggt och stilrent. Kommer med knappar för social media-delning och används bland annat på gratisplattformen n.nu.

Notepad wptema

4. Clear wptema

Clear är ett otroligt rent wptema som är perfekt för dig som vill sätta språket och texten i främsta rummet.

Clear wptema

5. The Columnist wptema

Det här temat påminner i stil och design lite om en nättidning, och du hittar det oftast under Magazine-kategorierna. Stöd finns för CSS3, thumbnails, widgets och jQuey vilket får anses som generöst för ett gratistema.

The Columnist wptema

6. Newspress wptema

Newspress är ett enkelt men kraftfullt wptema som låter dig arbeta mycket med bilder till dina inlägg, och framför allt din förstasida. Bra för den som gillar det grafiska, och mindre tid är lagd på texten.

Newspress wptema

7. Manifest wptema

Det här temat är byggt för stilrent fokus på innehållet: ingen meny eller sidebar som distraherar utan en enda rak kolumn på 500 pixlar. Snyggt värre.

Manifest wptema

8. Aggregator wptema

Aggregator gör det snabbt och lätt att på ett snyggt sätt aggregera en massa av dina favoriter ur RSS-flödet på en snygg och stilren wordpress site.

Aggregator wptema

9. Work-a-holic wptema

Det här är ett riktigt vasst tema för dig som vill visa upp dina senaste foton, eller bara snygga bilder du hittat på nätet (ange alltid källa då förstås). Perfekt för webbdesignern, illustratören och fotografen!

work a holic wp tema

10. Monokrome wptema

Ett till portfolio-tema för wordpress, det här med möjligheten att snyggt och lätt integrera bilder från både Flickr och Twitter.

Monokrome wptema

 

Alla dessa teman hittas enkelt via en sökning i WordPress själv, eller genom en sökmotor (Google etc).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *