Kända sajter som använder WordPress

WordPress är som ni kanske vet en av världens största och mest använda publiceringssystem. Sjukt många människor använder sig av WordPress till sitt bloggande, även jag gör det här på tobbesanda.se. Men det är också väldigt många större sajter som använder WP till, delar av eller, hela sina sajter.

Jag har så varit ett WordPress fan sedan många år tillbaka och arbetar väldigt mycket med det. Det är därför väldigt roligt att fler och fler börjar inse vilka möjligheter som finns med detta suveräna publiceringssystem. Nu ska jag inte gå in på vad man kan göra med WordPress utan det får bli i en annan artikel framöver. Tänkte jag skulle lista upp några av de “större” sajterna som använder sig av WordPress till delar eller hela sina sajter:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *